HTML

Lájkolj minket a facebookon!

Friss kommentek

  • Tblog: 121 ezer dollárt gyűjtöttek össze a 3. évadra. Aztán a pénzt az ügyintézőjük lenyúlta, majd átjáts... (2016.12.27. 19:50) Nuka Break - a Fallout websorozat
  • Jocó ügynök: Hú, azért a vége kicsit lehangolóra sikerült :) Amúgy nemrég olvastam egy nagyon király cikket pon... (2016.04.18. 00:15) Csajozási tippek Űberkockáknak
  • Frady Endre: @Romboljuk le a modern világot... (törölt): Kiadtam e-könyvben! publioboox.com/hu_HU/tonnas-vereb... (2015.11.19. 11:23) Obi-Wan bácsi és a texting
  • DeadMan: @Wertzui: Csak a saját nevemben beszélhetek, de én már nagyon régen nem írtam. Ezt a blogot eleve ... (2015.01.10. 17:38) Bujjék mindenkibe!!!
  • csigafasz: @Wertzui: Mondhatnám, hogy kivártuk a végét (ha vége van?) de igazából a lustaság nagyobb úr volt,... (2014.11.01. 20:56) 41ezer méterről ugrott a Google egyik vezére

Elérhetőség

e-mail: csigafaszblogkukacgmailpontcom
Ide (is) várjuk észrevételeiteket a bloggal kapcsolatban, ha nem mernétek kommentelni, vagy csak lusták vagytok regisztrálni egy indapasst.

Címkék

acer (3) ajánló (3) alien (3) amd (5) anonymous (7) apple (17) arc nélküli (4) asrock (5) assembly (4) asus (8) az élet nagy kérdései (29) barkács rovat (5) béta (6) biztonság (3) Blizzard (3) blizzard (10) börszdéj (4) call of duty (4) cg laikus (11) Címkék (8) cisco (4) cleverbot (6) cod (3) corsair (3) csaj (8) csigafasz (6) dance (4) demotivalo rovat (38) diablo (17) diablo 3 (18) egér (3) elmélkedő (23) error (3) facebook (30) fail (4) felhasználó (10) film (3) firefox (10) forward unto dawn (3) game (4) games (5) game of thrones (6) geek (6) google (24) gyászhír (3) hack (15) halo 4 (5) hardware (6) hdd (7) hiba (7) hírek (16) hoax (3) humor (139) húsvét (3) ingyenes (3) intel (5) internet (6) it girls (84) játék (19) játékteszt (6) jelszó (3) kapjazagyadhoz (13) karácsony (20) karakterek (4) kocka (9) kockulás (8) konzol (4) lan (3) LG (3) logó (3) mass effect 3 (5) microsoft (19) mikulás (9) mobil (3) mod (7) modding (14) mucsi (3) ncore (3) need for speed (4) nfs (4) nintendo (6) nokia (7) no comment (4) nvidia (3) paródia (6) pc (42) pentium (6) poén (36) question of the week (16) ram (6) rendszergazda (5) retró (17) router (3) rpg (3) samsung (7) scifi (4) server (7) simon (4) skyrim (11) sorozat (9) south park (3) star wars (39) star wars hét (24) steve jobs (5) szilveszter (4) szombati bölcsesség (45) tényfeltáró rovat (3) teszt (8) torrent (5) trailer (16) trance (7) usb (8) vasárnapi videó (84) vga (3) vicc (4) vírus (5) warez (8) western digital (5) wifi (5) windows (23) xbox (3) xmas (3) xmas music (3) xp (3) zene (10) zenesarok (22)

Év vége

2012.12.30. 12:25 DeadMan

Ismét eltelt egy év, bla-bla, meg hasonlók. A múlt évhez hasonlóan idén is azzal töltjük az utolsó napokat, hogy visszaidézzük, mi minden történt idén:

remember.jpg

Az év elejére máris jellemző volt, hogy míg Exöszájzbuuk eltűnt az internet sötét homályában, addig Bixi és Imhotep egyre jobban beilleszkedett kis csapatunkba, és szállították a jobbnál-jobb posztokat. Aztán ahogy telt az év, a lelkesedésük papírforma szerint lejjebb hagyott, de senki ne aggódjon, titkos kínzóbarlangunkban megostoroztuk őket, és azóta megint élénkülni látszik a teljesítményük.

Imhotep kolléga vezette a zenesarok nevű rovatunkat, Bixi pedig első körben a Question of the Week-et vette át. Utóbbi azóta "meghatározhatatlan idejű átalakítás" alatt van, míg a Zenesarok nemrég tért vissza. A többi rovatot is átszerveztük, amit feleslegesnek éreztünk, kiszórtuk. Ugyanakkor várható, hogy némelyikük átgondolva, megújult formában visszatér majd (a retró rovathoz ragaszkodok :))

26947_BIG.jpg

2012-ben a henyélés tanulás helyét mindenkinél átvette a munka, és ez bizony néha meglátszott mind a posztok mennyiségén, mind tartalmasságukon. Ennek ellenére az a véleményem, hogy idén is sok érdekes, vicces, és néha elgondolkodtató poszttal tudtunk szolgálni a kedves olvasóközönségünknek.

Az év egyik legnagyobb témája egyértelműen a Diablo III volt. A témában Imhotep bicskanyitogató posztja jelentősen hozzájárult ahhoz, hogy valamikor májusban a blogunk népszerűsége egyik pillanatról a másikra nagyon durván megugrott. Azóta a helyzet (szerencsére) valamelyest normálizálódott, és visszatért a családias légkör, ám a nagy hírértékű, és népszerű témájú posztjaink azóta is hajlamosak napi több ezer embert is bevonzani. Ezeket a néha trolltámadásba fulladó napokat azonban könnyen átvészelte a blog idén, és teszi majd jövőre is.

Diablo-3-s-Secret-Cow-Level-Is-Called-Whimsyshire-Has-Cartoon-Graphics-2.jpg

Diablo III témában egyébként én is cikkeztem, a játékkal kapcsolatban még mindig tartom, hogy pár év, és legalább az első kiegészítő után lehet majd csak végleges ítéletet mondani róla. Sajnos azonban eléggé beszédes a tény, hogy kedvenc barbárommal azóta is Nightmare szint Act II elején vagyok, ami lássuk be, nem túl sok beleölt játékóra eredménye. Furcsa módon azonban azt az időt nagyon élveztem, és egyáltalán nem bántam meg a játék beszerzését. Na erre varrjatok gombot!

Játékfrontin év eleje felé viszonylag nagy hírnek számított, hogy jön PC-re is a Dark Souls - aztán jött, láttuk, ki se próbáltuk, a kritikák alapján gagyi portot kaptunk.

Írtunk még sok egyéb játékról is, általában Imhotep cikkezett azokról a nagyobb dobásokról, amiket éppen várt, míg Bixi kolléga volt a felelős az indie, free to play és budget kategóriás játékok közül kiszűrt gyöngyszemekért. Ez egyébként egy olyan téma, amire jövőre kiemelt figyelmet szeretnénk fordítani.

Geek2.jpg

Na de nézzük még tovább, mi minden egyéb történt idén (természetesen a teljesség igénye nélkül):

Bár elmondható, hogy a meló mellett kevesebb időm jutott a blogra, a Vasárnapi videó rovatot töretlen lelkesedéssel vittem tovább, és remélhetőleg okoztam vele pár kellemes percet sokatoknak. Ezt a tendenciát jövőre is folytatni szeretném.

Mindanyiunk kedvenc Pokoli Ad31nátora pedig hol eltűnt, hol felbukkant hasábjainkon, de általában a legkockább és a legelborultabb dolgokat is ő szállította.

timthumb.php.jpeg

Na és persze hősiesen helytállt Csigafasz Atyaúristen is, a mi urunk és parancsolónk, kinek a vállán nyugszik világunk sorsa. Vitte dicsően az IT Girls, Az élet nagy kérdései, és a Szombati bölcsesség rovatokat, meg mellette még mindenféle egyéb posztokkal is demotivált minket :)

my_new_years_resolution_1024_x_768_tshirts-r63e3b4068c1d43a682f5662f7307fbbb_va6lr_512.jpg

Az is mindenképpen szót érdemel, hogy idén augusztusban 1 évesek lettünk. Ennek alkalmából egy minimális betekintést nyújtottunk a kezdetekbe, jövőre talán megint csöpögtetünk némi információmorzsát ezzel kapcsolatban is. Már persze ha megérjük, és nem lesz addig világvége.

Szintén nagy ünneplés volt, amikor kis blogunk elérte az 500-adik posztot. Most épp fogalmam sincs, hánynál járunk, de ha tippelnem kellene, jövőre meglesz az 1000. is.

Év vége felé jött a hír, hogy a Lucasfilm felvásárolta a Disney-t a Disney kezébe kerültek a Star Wars franchise jogai. Természetesen nagy fanként nem bírtam ki, hogy ne elmélkedjek egy kicsit ezen a híren.

316585-disney-star-wars-and-lucasfilm-memes-you-knew-they-were-coming.jpg

Decemberben kijött végre a Hobbit is. Én már láttam, talán jövőre posztolok róla valamit, ha jók lesztek.

20121210-the-hobbit.jpg

Szintén viszonylag friss elhatározásom, hogy igyekszek bemutatni különböző játékból készült websorozatokat. Jövőre ezt is igyekszem kiterjeszteni akár játékból készült filmekre is (csak ne lenne ennyire kritikán aluli a felhozatal), sőt lehet, hogy előveszek egyéb websorozatokat, geek-kedvenc sorozatokat is. Majd még meglátjuk:)

Hát ennyi lett volna ez a kis visszatekintés. Aki még nosztalgiázni óhajt, nyugodtan nézegesse az Archivumot.

Egyébként pedig szórakozzatok nagyon jól szilveszterkor, és aztán jövőre is olvassatok minket, ha úri kedvetek éppen úgy tartja!

Szólj hozzá!

Címkék: 2012 évértékelés

A bejegyzés trackback címe:

https://csigafasz.blog.hu/api/trackback/id/tr204987346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása