HTML

Lájkolj minket a facebookon!

Friss kommentek

  • Tblog: 121 ezer dollárt gyűjtöttek össze a 3. évadra. Aztán a pénzt az ügyintézőjük lenyúlta, majd átjáts... (2016.12.27. 19:50) Nuka Break - a Fallout websorozat
  • Jocó ügynök: Hú, azért a vége kicsit lehangolóra sikerült :) Amúgy nemrég olvastam egy nagyon király cikket pon... (2016.04.18. 00:15) Csajozási tippek Űberkockáknak
  • Frady Endre: @Romboljuk le a modern világot... (törölt): Kiadtam e-könyvben! publioboox.com/hu_HU/tonnas-vereb... (2015.11.19. 11:23) Obi-Wan bácsi és a texting
  • DeadMan: @Wertzui: Csak a saját nevemben beszélhetek, de én már nagyon régen nem írtam. Ezt a blogot eleve ... (2015.01.10. 17:38) Bujjék mindenkibe!!!
  • csigafasz: @Wertzui: Mondhatnám, hogy kivártuk a végét (ha vége van?) de igazából a lustaság nagyobb úr volt,... (2014.11.01. 20:56) 41ezer méterről ugrott a Google egyik vezére

Elérhetőség

e-mail: csigafaszblogkukacgmailpontcom
Ide (is) várjuk észrevételeiteket a bloggal kapcsolatban, ha nem mernétek kommentelni, vagy csak lusták vagytok regisztrálni egy indapasst.

Címkék

acer (3) ajánló (3) alien (3) amd (5) anonymous (7) apple (17) arc nélküli (4) asrock (5) assembly (4) asus (8) az élet nagy kérdései (29) barkács rovat (5) béta (6) biztonság (3) Blizzard (3) blizzard (10) börszdéj (4) call of duty (4) cg laikus (11) Címkék (8) cisco (4) cleverbot (6) cod (3) corsair (3) csaj (8) csigafasz (6) dance (4) demotivalo rovat (38) diablo (17) diablo 3 (18) egér (3) elmélkedő (23) error (3) facebook (30) fail (4) felhasználó (10) film (3) firefox (10) forward unto dawn (3) game (4) games (5) game of thrones (6) geek (6) google (24) gyászhír (3) hack (15) halo 4 (5) hardware (6) hdd (7) hiba (7) hírek (16) hoax (3) humor (139) húsvét (3) ingyenes (3) intel (5) internet (6) it girls (84) játék (19) játékteszt (6) jelszó (3) kapjazagyadhoz (13) karácsony (20) karakterek (4) kocka (9) kockulás (8) konzol (4) lan (3) LG (3) logó (3) mass effect 3 (5) microsoft (19) mikulás (9) mobil (3) mod (7) modding (14) mucsi (3) ncore (3) need for speed (4) nfs (4) nintendo (6) nokia (7) no comment (4) nvidia (3) paródia (6) pc (42) pentium (6) poén (36) question of the week (16) ram (6) rendszergazda (5) retró (17) router (3) rpg (3) samsung (7) scifi (4) server (7) simon (4) skyrim (11) sorozat (9) south park (3) star wars (39) star wars hét (24) steve jobs (5) szilveszter (4) szombati bölcsesség (45) tényfeltáró rovat (3) teszt (8) torrent (5) trailer (16) trance (7) usb (8) vasárnapi videó (84) vga (3) vicc (4) vírus (5) warez (8) western digital (5) wifi (5) windows (23) xbox (3) xmas (3) xmas music (3) xp (3) zene (10) zenesarok (22)

2011-et is túléltük

2011.12.30. 16:24 DeadMan

Hát a világvége érdeklődés hiányában idén is elmaradt, na de majd talán jövőre!

De nézzük meg, hogy is telt az idei év:

Politizálni nem tervezünk, úgyhogy ezen a fronton csak annyit jegyeznénk meg, hogy S.S.D.D. (Same Shit, Different Day).

A játékvilág minden válság ellenére pazar évet zárt, olyan rekordöntögető játékokkal, mint az MW3 (a szeniális reklámmal), vagy a Skyrim (grafikai tuninghoz tudnivalók erre), de Exöszájzbuuk kollega kedvencét, a Battlefield 3-at sem hagyhatjuk ki (bármennyire is akarnánk:)). Vártuk nagyon az Assassin's Creed: Revelations-t is, majd a Trine 2 is sikeresen újra elvarázsolta Imhotep barátunkat, született is írás róla. Arkham City ügyben még lóg egy röpkével, ennek ellenére egy kis divatajánló elejéig ezt a játékot is a "szánkra vettük". Végezetül, de nem utolsósorban, az év nagy PC-s meglepetései közé tartozott az Alan Wake bejelentése is kedvenc halottnak tartott platformunkra.

Filmes fronton ez az év inkább a várakozással telt. Na nem mintha nem lett volna jó pár a szintet megütő alkotás, de a nagyágyúk első traiereié volt mégis idén a főszerep. A Prometheus és a Hobbit is az első teaserek alapján be fogja váltani a reményeket, sajnos már csak jövőre. Aztán majd még jön a TDKR is, de abból a trailerek valamiért sosem érdekeltek, mindig csak a kész mű:)

Igyekeztünk bemutatni számotokra pár kocka sorozatot, mint amilyen pl. a The Big Bang Theory, vagy a The IT Crowd. Ez a tendencia jövőre csak növekedni fog, amikor terveim szerint kilépünk kicsit az IT sorozatokból, és részletesebben is belevetjük magunkat a sorozatjunkie-k világába - természetesen még mindig a kockakedvenc alkotásokkal foglalkozva.

És hogy a blogról általánosságban mit lehetne elmondani? Hogy telt 2011? Mit hoz a jövő?

Nos, a 2011 mindenképpen meghatározó év volt a Csigafasz blog életében, lévén idén alakultunk meg:) Jövőre be is ígérünk nektek egy írást arról, hogy ugyan miért is csigafasz a csigafasz, vagyis egy kis eredettörténettel is foglalkozni fogunk.

Augusztus 24-én az első posztunk még nem volt más, mint színtiszta poénból elkövetett merénylet (erről talán az eredettörténetben is ejtünk majd szót bővebben.)

Úgy érzem, a blog tényleges elindulása valamikor november elejére tehető, ez meg is látszott a hirtelen megnövekedett posztmennyiségen, valamint legnagyobb örömünkre az olvasottságunkon is.  Azóta már megvolt a 200. posztunk is, és ehhez mérten stílusosan átléptünk a napi 200-as egyéni látogatószámot is (valamint a 110 lájkot egy posztra):)

Exöszájzbuuk kollegánknak is legalább annyi hasznát vettük, hogy elindította nekünk a Question öf the week rovatot, még ha azóta nem is nagyon erőlteti meg magát, ami a rovat fenntartását illeti (azért szeretünk ám Buuki, engedd eee magattó! :)).

Egy elborult agyú ismerősünk vendégbloggerkedett egyet Piroska és a vámpirizmus összefüggéseiről. Az ehhez hasonló vendégposztok száma is emelkedni fog jövőre reményeink szerint.

Én, DeadMan, nagy mesterként igyekeztem tanítani olvasóinkat néhány kocka kérdéskörrel kapcsolatban. A teljesség igénye nélkül megtudhattuk, mire van szükség egy incidensek nélkül lezavarható lanpartyhoz, csajozási tippekkel igyekeztem segíteni olvasóinkat, valamint egy wow-szótár alapjait is sikeresen lefektettem:)

Csigusz atyaúristen mindeközben kősziklaként vezette az élet nagy kérdései, szombati bölcsesség, majd később már IT & girls rovatait is a megszokott hardveres cikkei, elmélkedői mellett.

Csigusszal közösen továbbá próbáltuk felhívni a figyelmeteket a facebook nevű vírus veszélyeire is:)

Decemberben Star Wars hetet tartottunk, ami kivételesen jól sikerült. Ilyesmit jövőre is tervezünk, legalábbis 100%, hogy a Star Wars-al még nem végeztünk, de gondolkodunk egyéb kockasághoz köthető témáknak is alárendelni blogunkat 1-1 hétre. Ezzel kapcsolatban ötleteket szívesen várunk mindenkitől, de nem ígérek semmit:)

 

És ha már annyira ötletelni akartok, immár Facebook-on is megtalálhatóak vagyunk (a szükséges rossz ugyebár:))! Erre igyunk is:) Persze a Csigafasz blog facebook oldaláért a rajongás jelenleg legpozitívabban is a szánalmassal egyenlő, de a lényeg úgyis az, hogy a friss posztokról már ilyen módon is egyből értesülhessetek. Emellet fut egy időgép rovatunk, és Csigusz atyaúristen is néha odarondít egy-egy sor viccesnek szánt monológot.

"Semmi kényszer, vakegér", de ha rendszeres olvasó vagy, akkor bökgyé' mán a lájkra!

Végezetül szeretném megköszönni minden olvasónknak (akár potya, akár rendszeres), hogy megtiszteltek minket a cikkek elolvasással, lájkokkal és ritkábban kommentekkel is. Hogy őszinte legyek, a blogot egyéni szórakozásunk miatt csináljuk, ha nem így lenne valószínűleg az igényességre is némileg többet adnánk (például Ad31n ehhez hasonló elgépeléseit is inkább javítanánk, ahelyett, hogy veletek együtt röhögünk rajta):) Mindez nem jelenti azt, hogy még az én zord lelkem is ne vidult volna fel egy pillanatra, amikor a látogatottságunk először a 3 karakteres dimenzióba lépett...

Maradunk hát 2012-ben is ugyanilyenek, de talán, ha minden összejön, akkor egy egészen kicsikét még rosszabbak:)

BUÉK és sok locsolót!

Dá CsG Tím

Szólj hozzá!

Címkék: évértékelés 2011

A bejegyzés trackback címe:

https://csigafasz.blog.hu/api/trackback/id/tr43507242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása