HTML

Lájkolj minket a facebookon!

Friss kommentek

  • Tblog: 121 ezer dollárt gyűjtöttek össze a 3. évadra. Aztán a pénzt az ügyintézőjük lenyúlta, majd átjáts... (2016.12.27. 19:50) Nuka Break - a Fallout websorozat
  • Jocó ügynök: Hú, azért a vége kicsit lehangolóra sikerült :) Amúgy nemrég olvastam egy nagyon király cikket pon... (2016.04.18. 00:15) Csajozási tippek Űberkockáknak
  • Frady Endre: @Romboljuk le a modern világot... (törölt): Kiadtam e-könyvben! publioboox.com/hu_HU/tonnas-vereb... (2015.11.19. 11:23) Obi-Wan bácsi és a texting
  • DeadMan: @Wertzui: Csak a saját nevemben beszélhetek, de én már nagyon régen nem írtam. Ezt a blogot eleve ... (2015.01.10. 17:38) Bujjék mindenkibe!!!
  • csigafasz: @Wertzui: Mondhatnám, hogy kivártuk a végét (ha vége van?) de igazából a lustaság nagyobb úr volt,... (2014.11.01. 20:56) 41ezer méterről ugrott a Google egyik vezére

Elérhetőség

e-mail: csigafaszblogkukacgmailpontcom
Ide (is) várjuk észrevételeiteket a bloggal kapcsolatban, ha nem mernétek kommentelni, vagy csak lusták vagytok regisztrálni egy indapasst.

Címkék

acer (3) ajánló (3) alien (3) amd (5) anonymous (7) apple (17) arc nélküli (4) asrock (5) assembly (4) asus (8) az élet nagy kérdései (29) barkács rovat (5) béta (6) biztonság (3) Blizzard (3) blizzard (10) börszdéj (4) call of duty (4) cg laikus (11) Címkék (8) cisco (4) cleverbot (6) cod (3) corsair (3) csaj (8) csigafasz (6) dance (4) demotivalo rovat (38) diablo (17) diablo 3 (18) egér (3) elmélkedő (23) error (3) facebook (30) fail (4) felhasználó (10) film (3) firefox (10) forward unto dawn (3) game (4) games (5) game of thrones (6) geek (6) google (24) gyászhír (3) hack (15) halo 4 (5) hardware (6) hdd (7) hiba (7) hírek (16) hoax (3) humor (139) húsvét (3) ingyenes (3) intel (5) internet (6) it girls (84) játék (19) játékteszt (6) jelszó (3) kapjazagyadhoz (13) karácsony (20) karakterek (4) kocka (9) kockulás (8) konzol (4) lan (3) LG (3) logó (3) mass effect 3 (5) microsoft (19) mikulás (9) mobil (3) mod (7) modding (14) mucsi (3) ncore (3) need for speed (4) nfs (4) nintendo (6) nokia (7) no comment (4) nvidia (3) paródia (6) pc (42) pentium (6) poén (36) question of the week (16) ram (6) rendszergazda (5) retró (17) router (3) rpg (3) samsung (7) scifi (4) server (7) simon (4) skyrim (11) sorozat (9) south park (3) star wars (39) star wars hét (24) steve jobs (5) szilveszter (4) szombati bölcsesség (45) tényfeltáró rovat (3) teszt (8) torrent (5) trailer (16) trance (7) usb (8) vasárnapi videó (84) vga (3) vicc (4) vírus (5) warez (8) western digital (5) wifi (5) windows (23) xbox (3) xmas (3) xmas music (3) xp (3) zene (10) zenesarok (22)

Ajánló: April is coming

2012.03.26. 13:40 DeadMan

Áprilisban lesz némi átszerveződés nalunk is, de erről most csitt! Meg egyébként is, itt a címben a méltán híres Trónok harca könyvsorozat (A tűz és jég dala) alapján készült sorozatról van szó, ami április elsején tér vissza az HBO képernyőjére a 2. évaddal. Ennek örömére nézzük meg, vidójáték fronton mit tettek le eddig az asztalra, valamint mi várható még a közeljövőben.

 

Na volt itt már szerencsétlenségünk egy eléggé félresikerült stratégiai játékhoz. Valami Game of Thrones: Genesis néven futott, de igazából gyenge közepes mivolta miatt sok vizet nem zavart.

 

Nagyobb sikernek örvend még a GoT táblajáték is, de annak meg mi köze lenne most mindenhez? Úgyhogy haladjunk szépen tovább.

 

Tudomásom szerint a Genesis volt az egyetlen említésre méltó játék a GoT univerzumából, ez azonban nem jelenti azt, hogy nagy lelkesedéssel írni kezdett posztom íly korai véget érne.

Készülőben van ugyanis egy GoT RPG is, a Cyanide csapat hegeszti, akik ha elbasszák, remélhetőleg maguk is beveszik a ciánkapszulát:)

Na most ez a Cyanide eléggé nevesincs fejlesztőcsapatnak tűnik nekem, és ugye a filmekből/sorozatokból készült játékok renoméja sem áll túl magasan, méghozzá nem véletlenül. (a pocsék középszer megtestesítői általában).

Az azonban pozitívumnak tűnik, hogy a Genesis után a grafika ezúttal megállja a helyét, valamint az eddig látottak alapján a vizualitást és szereplőket is a sorozatból merítik. Ennek ellenére azért még nem bontanám a pezsgőt, de kis szerencsével talán megszülethet az első valamire való GoT játék. Majd kiderül!

 Nagy a pusmogás továbbá egy készülőben lévő Game of Thrones MMO-ról is. Bár az információk eléggé összekutyultak: egy "biztos" forrás szerint böngészős játék lesz, mások az előbb már említett RPG játék képeire mondják, hogy abból lenne, de pontos információ még nem látott napvilágot, így sokmindent én sem tudok erről írni. Talán annyit, hogy egy igényesen, rutinos fejlesztők által megírt MMO játéknak még lenne is lehetősége rá, hogy igazán elhintse a GoT nevet a játékiparban. Annak idején a LoTR univerzumhoz is kérve-kéretlenül ontották magukból a pénzéhes mocskok a játékokat, melyek leggyakrabban kritikán aluliak voltak (azért a Battle for Middle Earth-eket szeressük ám!), aztán jött ott is egy LoTR MMO, ami egyaránt lett kritikai siker, és a vásárlók körében is kedvelt (na ja, azért kellett átállnia annak is az ingyenes üzleti modellre, mi? - negatív énem közbeszólt:)).

Ugyanakkor, ha a közeljövőben várható GoT produktumok az ilyen adaptációk átlagos színvonalát óhajtják megcélozni, akkor szomorúan, de azt kell mondanom: a játékos társadalomnak semmi szüksége rájuk! Majd a jövő elárulja, mi az igazság, addig is ne feledjétek nézni az HBO-n a remek sorozatot.

Az első évadot már végigizguló olvasóinknak pedig legyen itt egy amolyan "nulladik" rész, amolyan első évados összefoglaló, és a 2. évadba bevezetés:

Nevezzük nevén a gyereket, na: egy werkfilm:)

Végezetül még annyit mondanék: ne feledjétek az HBO-n és a Csigafasz blogon egyaránt érvényes mondást: April is coming!

Update: Véletlenül megelőztem a poszttal az IT & Girls rovat aktuális részét, és mindannyian tudjuk, hogy a hétfő nem kezdődhet mással! Így hát kis keverés-kavarás után átvarázsoltam a sorrendet. a gubancért cserébe fogadjátok el ezt a trailert a 2. évadról:

Na remélem szent a béke! Mert a sorozatban úgy nézem, tuti nem lesz az :D

Szólj hozzá!

Címkék: ajánló hbo mmo rpg genesis game of thrones

A bejegyzés trackback címe:

https://csigafasz.blog.hu/api/trackback/id/tr584340941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása